MASHT

Urimi i Ministrit Buja për Festën e 28 Nëntorit

26 Nëntor, 2011

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Prof.Dr. Ramë Buja, të gjithë nxënësve, mësimdhënësve, punonjësve të institucioneve shkencore, si dhe të gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës ua uron Festën e 28 Nëntorit – Ditën e Flamurit.

“Urime Ditën e Flamurit me dëshirat që të tregoni suksese në mësime, të keni jetë të shëndetshme Ju – nxënës të dashur dhe mësimdhënës të nderuar, si dhe familjet Tuaja. Suksesi juaj është garantues për ndërtimin e shtetit të dijes”.

Last modified: 29 Gusht, 2022

Comments are closed.