MASHT

U mbajt mbledhja e parë me përbërje të re e Komisionit Shtetëror të Maturës

13 Shkurt, 2018

Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM), ka mbajtur sot mbledhjen e parë në përbërje të re, sipas vendimit të ministrit të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, bazuar në Ligjin për Maturën Shtetërore.

Ky takim kishte karakter njoftues dhe është biseduar edhe për çasjen e re të Ministrisë së Arsimit në organizimin e Testit të Maturës për vitin 2018. 

Përbërja e re e Komisionit është: 

1. Fehmi Hysenaj – kryetar

2. Arben Dermaku – nënkryetar

3. Agim Berdyna – anëtar

4. Mustafë Kadriu – (anëtar pa të drejtë vote)

5. Arsim Ejupi (anëtar)

6. Ajka Alili (anëtare)

7. Besim Gollopeni (anëtar)

8. Lendita Pula (anëtare)

9. Majlinda Hoxha (anëtare)

10. Hilmi Ratkoceri (anëtar)

11. Musa Nikçi (anëtar)

12. Sahit Berisha (anëtar)

Ndërsa, sekretar i Komisionit Shetëror të Maturës është vendosur të jetë Afrim Rrahmani. 

Last modified: 24 Gusht, 2022

Comments are closed.