MASHT

Telegram ngushëllimi i ministrit Bajrami drejtuar familjes së akademikut të ndjerë, Engjëll Berisha

16 Shkurt, 2015

E nderuara familje Berisha,

Më lejoni që të shpreh ngushëllimet e mija më të thella për ndarjen nga jeta të më të dashurit tuaj, akademik Engjëll Berisha.

Kontributi i tij për arsimin në përgjithësi do të çmohet dhe respektohet nga të gjithë, sepse ai dha shembullin e njeriut të përkushtuar në profesionin e tij për të mirën e vendit të vet.

Ndershmëria e akademik Engjëll Berishës dhe përkushtimi në punë, e bëjnë atë një nga personazhet shembullore të historisë së zhvillimit të proceseve moderne të arsimit. Po këto virtyte e bëjnë atë të jetojë edhe në historinë e muzikës në Kosovë.

Ju lutem që në emër të Ministrisë së Arsimit, të Shkencës dhe të Teknologjisë dhe në emër timin, t’i pranoni ngushëllimet më të sinqerta.

Me respekt,
Arsim Bajrami – ministër i Arsimit, Shkencës dhe TeknologjisëSidebar/Featured Image Options
Post sidebar
Show featured image in Single post

Optional usage
Post Formats
Video URL
Paste plain video URL (YouTube or Vimeo); e.g. http://vimeo.com/115014610
Link
Insert the URL you wish to link to
Advertisement – override Post Static Ad (set in Admin panel)
Ad Banner
You can add 728px wide image here – paste URL of the image
Ad Target URL
Paste target URL

SEO

Focus keyphraseHelp on choosing the perfect focus keyphrase(Opens in a new browser tab)

Get related keyphrases(Opens in a new browser window)

Preview as:Mobile resultDesktop result

Url preview:

masht.rks-gov.net › p=18582

SEO title preview:

Telegram ngushëllimi i ministrit Bajrami drejtuar familjes së akademikut të …

Meta description preview:

Aug 30, 2022 - Please provide a meta description by editing the snippet below. If you don’t, Google will try to find a relevant part of your post to show in the search results.

SEO title

Title Page Separator Site title

Slug

Meta description

Visibility

PublishPost FormatStick to the top of the blogPending reviewAuthor

Language Language

Translations

EnglishAdd a translation in EnglishTranslation
Srpski jezikAdd a translation in Srpski jezikTranslation
  • Post

Telegram ngushëllimi i ministrit Bajrami drejtuar familjes së akademikut të ndjerë, Engjëll Berisha – MASHT

Last modified: 30 Gusht, 2022

Comments are closed.