MASHT

TELEGRAM NGUSHËLLIMI

22 Korrik, 2020

22 Korrik 2020

Me pikëllim të thellë e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të bashkëpunëtorit dhe kolegut tonë, Qemajl Jakupi.

Qemajli ishte inspektor i arsimit në sektorin e Inspektoratit në Gjilan dhe deri në momentet e fundit të jetës së tij, me përkushtimin më të lartë, i shërbeu institucionit dhe vendit.

Në emër të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës i shpreh ngushëllime të sinqerta familjes, të afërmve, miqve e bashkëpunëtorëve!

Ramë Likaj, ministër i Arsimit dhe Shkencës!

Last modified: 8 Qershor, 2022

Comments are closed.