MASHT

TELEGRAM NGUSHËLLIMI

26 Korrik, 2020

26 Korrik 2020

Me pikëllim të thellë e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të Prof.Dr. Bakir Kelmendi, prodekan i Fakultetit të Agrobiznesit në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë.

Profesor Kelmendi dha kontribut të madh në arsimin e lartë, si njeri i respektuar dhe i përkushtuar ndaj punës në mësimdhënie dhe në ngritjen dhe zhvillimin e Universitetit në Pejë.   Në emër të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës i shpreh ngushëllime të sinqerta familjes, të afërmve, miqve dhe Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë!

Ramë Likaj, ministër i Arsimit dhe Shkencës

Last modified: 8 Qershor, 2022

Comments are closed.