MASHT

Telegram ngushëllimi

17 Janar, 2024

Me pikëllim të thellë e morëm lajmin se ka ndërruar jetë shkrimtari i njohur, mjeshtri i poezisë dhe vargjeve të këngëve, Adem Gashi.

Poeti i ndjerë Adem Gashi dha një kontibut të jashtëzakonshëm jo vetëm në poezi, por la gjurmë të pashlyera edhe në arsim, ku dha kontribut për dekada me radhë, në televizion, gazetari dhe në institucionet shtetërore.

Poeti Gashi la pas vetës trashëgimi letrare, për çka u nderua me çmimin kombëtar letrar për vepër jetësore “Azem Shkreli” dhe do të mbahet mend për profesionalizmin e tij në poezi e vështrime letrare.

Në emër të MAShTI-t, ju shpreh ngushëllime të sinqerta familjes, miqve e bashkëpunëtorëve! Pushoftë në paqen e përjetshme!

Arbërie Nagavci, ministre e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit

Last modified: 29 Shkurt, 2024

Comments are closed.