MASHT

TELEGRAM NGUSHËLLIMI

7 Qershor, 2021

Na pikëlloi pa masë lajmi se nxënësi Yll Ramadani humbi jetën dje në një aksident. Lajme të tilla sjellin dhimbje e trishtim, aq më tepër që, bashkë me Yllin humbën jetën edhe tre antarë të familjës së tij.

Ylli sot do të duhej të ishte i ulur në bankën e tij në klasën e katër të shkollës “Emin Duraku” në Shtime dhe fakti se shkolla mbanë ditë zie për të, është i dhimbshëm për secilin nga ne, sepse humbëm një djalë dhe një nxënës të dashur.

Në këto momente të vështira, ndajmë dhimbjen me Ju, e dashur familje Ramadani, shoqe e shokë të klasës së Yllit dhe të gjithë mësuesve e nxënësve të shkollës “Emin Duraku”.

Në emër të Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, iu shpreh ngushëllimet më të sinqerta!

Ylli pushoftë në paqen e përjetësisë!

Arbërie Nagavci, ministre e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit

Last modified: 7 Qershor, 2022

Comments are closed.