MASHT

REZULTATET E TESTIT TË MATURËS SHTETËRORE 2018 DO TË SHPALLEN ME 21 QERSHOR

14 Qershor, 2018

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, njofton se për shkak të disa problemeve teknike dhe festës së Fitër Bajramit, publikimi i rezultateve të testit të Maturës Shtetërore 2018 do të bëhet më datë 21 qershor 2018. Maturantët kanë të drejtë ankese 3 ditë pune, ndërsa publikimi i rezultateve të ankesave do të bëhet më datë 27qershor 2018.

Last modified: 13 Qershor, 2022

Comments are closed.