MASHT

Ora e parë e mësimit- Pavarësisë së Kosovës

16 Shkurt, 2012

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z.Ramë Buja, me rastin e katërvjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, uron të gjithë mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit, si dhe të gjitha institucionet arsimore të Republikës së Kosovës.

Me këtë rast, ora e parë e mësimit, dita e hënë, më 20 shkurt 2012, duhet t’i kushtohet shpalljes së Pavarësisë dhe përpjekjeve shekullore të popullit të Kosovës për shtet të pavarur dhe sovran.

Last modified: 29 Gusht, 2022

Comments are closed.