MASHT

NXËNËSVE QË U PËRJASHTUAN NGA TESTI NË DITËN E PARË NUK U LEJOHET TË HYJNË NË DITËN E DYTË TË TESTIT TË MATURËS 2018

5 Qershor, 2018

Komisioni Shtetëror i Maturës njofton se, nxënësit të cilët janë përjashtuar nga testi në ditën e parë (afati i parë) nuk u lejohet që të marrin pjesë gjatë pjesës në ditën e dytë të testit. Vendimi i KShM-së bazohet në vendimin nr. 329/01B të datës 03.05.2018 të ministrit të Arsimi, Shkencës dhe Teknologjisë, z.Shyqiri Bytyqi. KShM po ashtu bënë të ditur se, ndaj personave që nuk e përfillin këtë vendim do të merren masa.

Last modified: 13 Qershor, 2022

Comments are closed.