MASHT

Njoftim për mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit

23 Shtator, 2015

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), njofton të gjithë mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit se dita e nesërme (e enjte), 24 shtator 2015, do të jetë ditë pushimi për nder të festës së Kurban Bajramit. 

Ndërsa, mësimi do të mbahet ditën e premte (25 shtator 2015), sipas kalendarit shkollor për vitin 2015/2016, në të gjitha shkollat në Kosovë.

Last modified: 31 Gusht, 2022

Comments are closed.