MASHT

Njoftim: Matura Shteterore 2011

2 Qershor, 2011

– Matura Shtetërore 2011

– Ministri Buja dhe kryetari i KQSHM-së Mustafa vizitojnë maturantë

Me rastin e organizimit të provimit – Matura Shtetërore 2011, të shtunën 04 qershor, Ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja, i shoqëruar nga Kryetari i Komisionit Qendrorë Shtetërorë të Maturës (KQSHM) njëherësh Zëvendësministër i arsimit Nehat Mustafa, do të vizitojnë maturantët gjatë testit në Vushtrri.

Vendi : “Palestra e Sporteve”- Vushtrri.

Vizita do të realizohet në ora 11:00.

Last modified: 29 Gusht, 2022

Comments are closed.