MASHT

Njoftim

16 Qershor, 2022

Gjeni të dhënat për aplikim për shpalljen : “Thirrje publike për ofrimin e mbështetjes financiare publike për financimin e projekteve të OJQ-ve që përkrahin dhe promovojnë nxënësit me IQ të jashtëzakonshme, talente dhe dhunti.”

https://drive.google.com/file/d/1s-4SP3QDDXNO5kIs4Qav3m0GECw1h2eh/view

Last modified: 16 Qershor, 2022

Comments are closed.