MASHT

NJOFTIM

8 Prill, 2020

08 Prill 2020

Për shkak se nesër, më 09 prill 2020, është festë zyrtare, me rastin e shënimit të ‘Ditës së Kushtetutës së Republikës së Kosovës’, dhe për faktin se nxënësit dhe mësimdhënësit nuk e kanë të domosdoshme përcjelljen e video-ligjëratave në ditën festive, Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) njofton nxënësit, mësimdhënësit dhe prindërit se video-ligjëratat për mësimin në distancë që transmetohen në RTK gjatë ditës së enjte (më 09 prill 2020), do të ri-transmetohet edhe ditën e shtunë (më 11 prill 2020) sipas orarit të njëjtë.

Last modified: 8 Qershor, 2022

Comments are closed.