MASHT

NJOFTIM

22 Prill, 2020

22 Prill 2020

Sipas Ligjit për Festat Zyrtare të Republikës së Kosovës, me 23 prill festohet dita e turqve. Me këtë rast, më 23 prill 2020, mësimi në distancë në gjuhën turke për klasat 1-9 do të transmetohet vetëm në lëndën e gjuhës turke, dhe ku do të flitet për rëndësinë e kësaj dite për komunitetin turk. Urime ditën e turqve të gjithë nxënësve, mësuesve dhe prindërve të komunitetit turk në Republikën e Kosovës!

Kutlama-23 Nisan Kosova Türkleri Milli Bayramı Kutlu Olsun.

23 Nisan Kosova Türkleri Milli Bayramı vesilesiyle 23 Nisan 2020’de (bugün) Türkçe uzaktan eğitim dersleri yapılmayacaktır. Sadece  günün anlamı ve önemini içeren  1-9. Sınıf Türkçe dersleri  ile, öğretmenlerimizin öğrencilerimizle buluşması gerçekleşecektir (RTK2 saat 12:10).  Bu vesileyle, bayramın bir parçası olan, yarınlarımızın teminatı öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, emekli öğretmenlerimizin, velilerimizin ve bütün eğitimcilerimizin 23 Nisan Kosova Türkleri Milli Bayramı Kutlu Olsun.

Last modified: 8 Qershor, 2022

Comments are closed.