MASHT

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), iu uron të gjithë besimtarëve mysliman festën e “Fitër Bajramit”

9 Shtator, 2010

Me këtë rast, njofton të gjithë nxënësit dhe mësimdhënësit e arsimit parauniversitar në Kosovë se dita e enjte – 9 shtator 2010, sipas kalendarit për vitin shkollor 2010/2011 do të jetë ditë pushimi.

Mësimi vazhdon të premten, datë 10 shtator 2010 sipas kalendarit shkollor.

Last modified: 26 Gusht, 2022

Comments are closed.