MASHT

MINISTRI LIKAJ TAKOI AMBASADORIN E SHBA-SË NË KOSOVË, PHILIP KOSNETT

23 Qershor, 2020

23 Qershor 2020

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj zhvilloi takim virtual me Shkelqësinë e tij, Ambasadorin e ShBA-së në Kosovë, Philip Kosnett.

Ambasadori Kosnett e uroi ministrin Likaj për detyrën e re dhe tha se Ambasada Amerikane do të vazhdojë të mbështesë Kosovën për përmirësimin e gjendjes në arsim.

Ministri Likaj ka falënderuar ambasadorin Kosnett, për ndihmën që kanë dhënë ShBA-të për Kosovën, në veçanti për sektorin e arsimit përmes projekteve të mëdha, ndërsa e njoftoi për prioritetet që ka Ministria e Arsimit dhe Shkencës për të përmirësuar gjendjen në arsim, por edhe për sfidat me të cilat ballafaqohet.

Ministri tha se bashkëpunimi i mëtejmë është shumë i rëndësishëm dhe theksoi nevojën e përkrahjes së Ambasadës Amerikane në Kosovëpër realizimin e programit qeveritar në arsim.

Ministri shprehu gatishmërinë që të koordinojë edhe më tej aktivitete të përbashkëta me Ambasadën Amerikane në Kosovë.

Last modified: 8 Qershor, 2022

Comments are closed.