MASHT

MINISTRI LIKAJ I UROI MIRËSEARDHJE ZËVËNDËSMINISTRIT XHAVIT REXHAJ

11 Gusht, 2020

11 Gusht 2020

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj takoi zëvendësiministrin e Arsimit, Xhavit Rexhaj, pas emërimit të tij në detyrën e re nga kryeministri, Avdullah Hoti.

Ministri Likaj, pasi e përgëzoi për detyrën, i ofroi bashkëpunim dhe përkrahje të plotë zv/ministrit Rexhaj në realizmin e politikave arsimore.

Në takim u diskutuan punët kryesore që e presin MASH-in në muajt në vijim, duke filluar nga viti i ri shkollor në kushtet e pandemisë Covid-19 dhe përpjekjet për realizimin e programit qeverisës për zhvillimin e arsimit dhe shkencës.

Last modified: 8 Qershor, 2022

Comments are closed.