MASHT

MINISTRI BYTYQI PRITI NË TAKIM DEKANIN E FAKULTETIT TË STUDIMEVE ISLAME

22 Nëntor, 2018

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, priti në takim dekanin e Fakultetit të Studimeve Islame në Prishtinë, Fahrush Rexhepi, me të cilin bisedoi rreth proceseve arsimore në Kosovë, angazhimet e MAShT për ngritjen e cilësisë në arsim si dhe çështje tjera me interes.

Ministri Bytyqi foli për sfidat aktuale të arsimit me ç‘rast, ndër tjera theksoi se, fokusi i angazhimeve intensive është në zhvillimin e arsimit parauniversitar në Kosovë, ngritja e cilësisë së arsimit në përgjithësi, zhvillimin  e Arsimit dhe Aftësimit Profesional, mundësitë e ndërlidhjes së mësimit teorik dhe praktik.

Ministri Bytyqi dhe dekani Rexhepi u shprehën të gatshëm për bashkëpunim në funksion të përmirësimit të cilësisë në arsim.

Last modified: 10 Qershor, 2022

Comments are closed.