MASHT

MINISTRI BYTYQI PRITI DREJTOREN E KORPUSIT TË PAQES NË KOSOVË

25 Shkurt, 2019

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, priti sot në takim drejtoren e Korpusit të Paqes në Kosovë, Darlene Grant, me të cilën bisedoi për angazhimin e vullnetarëve të Korpusit të Paqes në disa shkolla të komunave të ndryshme të Kosovës.

Ministri Bytyqi e falënderoi drejtoren Grant për kontributin që kanë dhënë dhe po vazhdojnë të japin vullnetarët e Korpusit të Paqes në mësimin e gjuhës angleze për nxënësit tanë dhe theksoi se ky angazhim ka dhënë vazhdimisht rezultate të mira.

Ndërsa, drejtorja Grant e falënderoi ministrin Bytyqi për bashkëpunimin dhe mbështetjen e vazhdueshme që i ka dhënë Korpusit të Paqes në realizimin e misionit të që ka.

Në këtë takim u bisedua edhe për mundësinë e shtrirjes së programit edhe në komuna, të cilat nuk janë të përfshira aktualisht në këtë program. Në këtë drejtim, u theksua nevoja e bashkëpunimit më të madh me drejtoritë komunale të arsimit, në mënyrë që programi të ketë sa më shumë sukses në ngritjen e cilësisë në mësimdhënien dhe mesimnxënien e gjuhës angleze.

Last modified: 9 Qershor, 2022

Comments are closed.