MASHT

Ministri Bytyqi emëroi anëtarët e rinj të KShC të Agjencisë Kosovare të Akreditimit

19 Tetor, 2017

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi ka marrë vendim për emërimin e anëtarëve të rinj të Këshillit Shtetëror të Cilësisë (KShC) të Agjencisë Kosovare të Akreditimit (AKA-së).

Këtë vendim, ministri Bytyqi e ka marrë me qëllim të funksionalizimit, rritjes së cilësisë dhe efikasitetit të punës së Këshillit Shtetëror të Cilësisë. Ndërsa, duke u bazuar në përgatititjen e tyre akademike, si dhe kontributin e dëshmuar në sferat përkatëse, për mandatin pesë vjeçar, KShC të ketë këtë përbërje: 

    1. Prof. Dr. Gazmend Luboteni

    2. Dr. Sc. Spec. Rozafa Koliqi-Lila

    3. Prof. Dr. Berim Ramosaj

    4. Prof. Ass. Dr. Arben Qirezi

    5. Dr. Sc. Ilir Doçi

    6. Prof. Ass. Dr. Dukagjin Zeka

    7.

    8.

    9.

Last modified: 25 Gusht, 2022

Comments are closed.