MASHT

Mesazhi i ministrit Buja për fillimin e vitit të ri shkollor

31 Gusht, 2011

Të nderuar nxënës, mësimdhënës të të gjitha niveleve të sistemit arsimor. Të respektuar prindër!

Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor 2011/2012, shfrytëzoj rastin që përzemërsisht t’ju uroj fillimin e këtij viti, me dëshirën më të mirë që të kemi suksese të vazhdueshme dhe të pandërprera!

Një urim të veçantë e kam për të gjithë ata që për herë të parë ulen në bankat shkollore: të kenë shëndetin e mirë, të kenë disiplinë të vazhdueshme dhe suksese të reja.

Uroj suksese të barasvlefshme me bashkëmoshatarët tuaj në Evropë.

Ju uroj nga zemra!


Ramë Buja 
Ministër i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë

Last modified: 29 Gusht, 2022

Comments are closed.