MASHT

MAShT Organizon Konferencën vjetore “Java e Shkencës 2017”

11 Maj, 2017

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, nga data 16,17,18 dhe 19 maj 2017 organizon Konferencën vjetore “Java e Shkencës 2017”- (edicioni i nëntë ) , në të cilën hulumtues të rinj dhe shkencëtarë eminent të vendit dhe rajonit prezantojnë të arriturat e fundit në fusha të ndryshme të shkencës dhe inovacionit.

Seanca plenare (me fillim në ora 10:00) mbahet në amfiteatrin e madh, në ndërtesën e Qeverisë ( ish -RILINDJA ) për të vazhduar ditëve në vijim në “Villa Gërmia”–Prishtinë

Konferenca është e hapur për të gjithë të interesuarit

Jeni të mirëpritur!

Last modified: 26 Gusht, 2022

Comments are closed.