MASHT

Dita e premte do të jetë ditë pushimi për nder të 28 Nëntorit

25 Nëntor, 2015

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), njofton se dita e premte (27 nëntor 2015) do të jetë ditë pushimi për nderë të festës së 28 Nëntorit, ndërsa dita e hënë (30 nëntor 2015) do të jetë ditë mësimi në të gjitha shkollat e Kosovës.

Duke qenë se në kalendarin shkollor, dita e hënë ka qenë e paraparë të jetë ditë pushimi për nder të kësaj feste, MAShT njofton se dita e pushimit është zhvendosur ditën e premte. 

Last modified: 30 Gusht, 2022

Comments are closed.