MASHT

Uncategorized

Uncategorized

Ministri Arsimit z. Arsim Bajrami mori pjesë në tryezën e rrumbullakët Ndërtimi i Sinergjive në mes të Institucioneve Akademike dhe Sektorit Privat

Ministri Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë z. Arsim Bajrami mori pjesë në tryezën e rrumbullakët: “Ndërtimi i Sinergjive në mes...

22 Shkurt, 2017

Read More

Uncategorized

U ndanë bursa për shkollim për 500 nxënës të komunitetit rom, ashkali dhe egjiptian

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Arsim Bajrami, mori pjesë në ceremoninë e ndarjes së bursave për 500 nxënës të...

20 Tetor, 2015

Read More

Uncategorized

MINISTRI BAJRAMI MBAJTI DEBATIN PËR LIGJIN PËR ARSIMIN E LARTË DHE LIGJIN PËR PROFESIONET E RREGULLUARA NË FAKULTETIN JURIDIK DHE EKONOMIK

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Arsim Bajrami ka marrë pjesë në debatin publik të radhës për Ligjin për Arsimin...

9 Qershor, 2015

Read More

Uncategorized

Ministri Bajrami vizitoi dy shkolla në Deçan dhe në Junik dhe mori pjesë në debatin për dy Projektligjet, i cili u mbajt në Universitetin e Pejës

21 Maj 2015 Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Arsim Bajrami, ka zhvilluar disa aktivitete gjatë ditës së sotme: ka...

21 Maj, 2015

Read More

Uncategorized

Ministri Bajrami priti ambasadorin e Austrisë në Kosovë

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Arsim Bajrami priti sot ambasadorin e Austrisë në Kosovë, z. Johann Brieger, me të...

30 Janar, 2015

Read More

Uncategorized

NJOFTIM

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), njofton të gjithë nxënënësit, mësimdhënësit dhe prindërit, se...

4 Janar, 2015

Read More