MASHT

admin_6q4k9yc6 Author

Lajme

Ministrja Nagavci po merr pjesë në Forumin Ndërkombëtar për Shkencë dhe Teknologji, në Kyoto të Japonisë

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dheInovacionit, Arbërie Nagavci...

2 Tetor, 2023

Read More

Lajme

Njoftim

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), njofton se deri sot nga platforma eKosova kemi pranuar 191.483...

1 Tetor, 2023

Read More

Uncategorized

Njoftim

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), njofton se deri sot nga platforma eKosova kemi pranuar 191.483...

29 Shtator, 2023

Read More

Lajme

QEVERIA MIRATON EMËRIMIN E 3 ANËTARËVE TË RINJ TË KSHC-SË 

Në mbledhjen e 162-të të Qeverisë së Republikës sëKosovës është miratuar emërimi i 3 anëtarëve të rinj në...

27 Shtator, 2023

Read More

DokumentePublikimet

NJOFTIM

për rekrutimin e Regjistruesve dhe Mbikëqyrësve për Projektin e Regjistrimit të Popullsisë, Ekonomive Familjare dhe Banesave (REKOS...

27 Shtator, 2023

Read More

Lajme

FILLOI PUNIMET KONFERENCA NDËRKOMBËTARE “NDIKIMI I MEKANIZMAVE TË SIGURIMIT TË CILËSISË NË KRIJIMIN E NJË KULTURE CILËSORE NË ARSIMIN E LARTË”

Ka filluar punimet konferenca ndërkombëtare “Ndikimi i mekanizmave të sigurimit të cilësisë në krijimin e një kulture cilësore...

26 Shtator, 2023

Read More

Lajme

LANSOHET PAKOJA: MODULET TEMATIKE PËR MBROJTJEN E FËMIJËS

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit në bashkëpunim me Qendrën për Këshillim, Shërbime Sociale dhe Hulumtime...

25 Shtator, 2023

Read More

Lajme

MINISTRJA NAGAVCI VIZITOI SHKOLLËN “AZIZ SYLEJMANI” NË LAGJEN KODRA E MINATORËVE NË MITROVICË

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci vizitoi sot Komunën e Mitrovicës Veriore me ç’rast...

20 Shtator, 2023

Read More