Urimi i ministrit Bytyqi per Vitin e Ri

31 Dhjetor 2017

Të dashur qytetarë,

 

Urime Vitin e Ri 2018!

Uroj që Viti i Ri të ju sjellë gëzime, mbarësi në jetën tuaj dhe të të gjithë shqiptarëve. Viti i Ri do të jetë vit i shpresës dhe i ndryshimeve pozitive në vendin tonë.

 

Gëzuar!

 

Me respekt,

Shyqiri BYTYQI

Ministër i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë