MASHT

Lajme

Lajme

URIMI I MINISTRIT BYTYQI PËR FESTËN E FITËR BAJRAMIT

Të nderuar qytetarë të besimit islam Sot, kur po festojmë Fitër Bajramin, uroj t’u jetë pranuar agjërimi, si përkushtim e adhurim...

14 Qershor, 2018

Read More

Lajme

REZULTATET E TESTIT TË MATURËS SHTETËRORE 2018 DO TË SHPALLEN ME 21 QERSHOR

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, njofton se për shkak të disa problemeve teknike dhe festës së Fitër Bajramit,...

14 Qershor, 2018

Read More

Lajme

MINISTRI BYTYQI MORI PJESË NË CEREMONINË E PËRMBYLLJES SË MANIFESTIMIT “JAVA E REMZI ADEMAJ” NË PRIZREN

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi mori pjesë në ceremoninë e përmbylljes së manifestimit “Java e...

13 Qershor, 2018

Read More

Lajme

MINISTRI BYTYQI RAPORTOI PARA KOMISIONIT PARLAMENTAR PËR ARSIM PËR MBARËVAJTJEN E MATURËS SHTETËRORE

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, mori pjesë në mbledhjen e Komisionit Parlamentar për Arsim, në të...

12 Qershor, 2018

Read More

Lajme

MINISTRI BYTYQI MORI PJESË NË CEREMONINË E PAVARËSIMIT TË SHKOLLËS SË MESME TË LARTË NË ROMAJË TË HASIT

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, mori pjesë në ceremoninë e pavarësimit të paraleles së ndarë të...

12 Qershor, 2018

Read More

Lajme

NJOFTIM

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), njofton opinionin e gjerë, me theks të veçantë Institucionet e Arsimit të...

12 Qershor, 2018

Read More

Lajme

MINISTRI BYTYQI DHE MINISTRJA NIKOLLA MBAJTËN TAKIM NË PRIZREN

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë e Kosovës dhe Ministria e Arsimit, Rinisë dhe Sporteve e Shqipërisë, në kuadër të...

10 Qershor, 2018

Read More

Lajme

TELEGRAM NGUSHËLLIMI

Me dhembje të thellë e morëm lajmin se legjenda e futbollit shqiptar, Fadil Vokrri ka ndërruar jetë! Fadil Vokrri na ka bërë...

9 Qershor, 2018

Read More

Lajme

MINISTRI BYTYQI TAKOI REKTORËT E UNIVERSITETEVE PUBLIKE

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka zhvilluar një takim me rektorët e universiteteve publike ku paraqiti...

7 Qershor, 2018

Read More

Lajme

ZV/MINISTRI SAHITI MORI PJESË NË MANIFESTIMIN “DITA E SKËNDERBEUT NË FAKULTETIN E EDUKIMIT“

Zëvendësministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Heset Sahiti, mori pjesë në manifestimin “Dita e Skënderbeut në Fakultetin...

7 Qershor, 2018

Read More