MASHT

Prilikom obeležavanju Dana škole “Ramë Bllaca” stavljen je i kamen temeljac za sportsku salu

jun 9, 2017

Ministar obrazovanja, nauke i tehnologije, , g. Arsim Bajrami je učestvovao na ceremoniji povodom obeležavanja Dana Osnovne niže srednje škole “Ramë Bllaca” u Bllace, tim povodom zajedno sa predsednikom opštine Suva Reka, g. Sali Asllanaja postavili su kamen temeljac za izgradnju sportske sale.

Ministar Bajrami je u svom pozdravnom govoru istakao da se oseća sretan povodom učešća na obeležavanju Dana jedne od najbolje škole u opštini Suva Reka, škola koja je dala čitave generacije intelektualaca, obrazovnih u duhu domoljuba.

On je takođe istakao da, je dobro što se danas postavlja kamen temeljac sale za fizičko vaspitanje za ove učenike kojima će se omogućiti dobro sportsko vaspitanje i istovremeno će im se omogućiti održavanje sportske i kulturne aktivnosti  mladima u školi, sa sela i okoline.

“Ministarstvo obrazovanja ostaje posvećeno stvaranju dobrih uslova, povoljne ambijente za nastavu, koji uporedno sa nastavnim planom i programom i dobre školske udžbenike pruža mogućnost za razvoj kvalitetne nastave, a što je i zajednička težnja sviju ”,

Na kraju, je ministar Bajrami čestitao nastavnicima i učenicima ove škole uspešan završetak školske godine i istovremeno je poručio da i u narednim godinama budu posvećeni kvalitetnoj nastavi u učenju.

S poštovanjem,

Divizion za komunikacije sa javnošću

Tel: 038/ 213 065

Last modified: septembar 12, 2022

Comments are closed.