Ministri Bytyqi vizitoi shkollën fillore “Gjon Serreçi” në Ferizaj

24 Shtator 2019

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka vizituar sot shkollën fillore dhe të mesme të ulët “Gjon Serreçi” në Ferizaj, për të parë nga afër kushtet në të cilat zhvillohet procesi mësimor. Ministri Bytyqi, me këtë rast u informua nga menaxhmenti i shkollës lidhur me disa shqetësime, të cilat janë ngritur si pasojë e objektit të vjetër shkollor.

Ministri Bytyqi theksoi se, shkolla “Gjon Serreçi” ka traditë, por që procesin mësimor e bënë të vështirë infrastruktura e vjetër. “Ne diskutuam gjatë me drejtorin e DKA-së dhe drejtorin e shkollës. Drejtori na informoi se janë duke u bërë përpjekje që kësaj komune t’i shtohet sa më shpejtë edhe një objekti i ri i shkollor në të cilin është duke u punuar dhe ky objekt do të zgjidhë problemin e zgjerimit të infrastrukturës edhe për këtë shkollë”, tha Ministri.

Ministri Bytyqi u zotua për gatishmërinë që të ndihmojë këtë shkollë e cila aktualisht punon me tri ndërrime, si dhe të gjitha shkollat tjera, për një funksionim sa më të mirë të procesit mësimor.

Menaxhmenti i shkollës shpjegoi se, pritet që së shpejti nxënësit e shkollës “Shaban Jashari” të transferohen në objektin e ri dhe objektin e vjetër, që është afër shkollës “Gjon Serreçi”, ta shfrytëzojë kjo shkollë e cila ka rreth 2400 nxënës.

Ministri Bytyqi po ashtu tha se, sa i përket shpërndarjes së teksteve shkollore, Ministria ka përfunduar me kohë këtë proces, të cilin mbetet që DKA-të ta menaxhojnë.

Whoops! There was an error.
7. ErrorException
…/­vendor/­laravel/­framework/­src/­Illuminate/­Filesystem/­Filesystem.php75
6. Illuminate\Foundation\Bootstrap\HandleExceptions handleError
<#unknown>0
5. file_put_contents
…/­vendor/­laravel/­framework/­src/­Illuminate/­Filesystem/­Filesystem.php75
4. Illuminate\Filesystem\Filesystem put
…/­vendor/­laravel/­framework/­src/­Illuminate/­Session/­FileSessionHandler.php70
3. Illuminate\Session\FileSessionHandler write
…/­vendor/­laravel/­framework/­src/­Illuminate/­Session/­Store.php255
2. Illuminate\Session\Store save
…/­vendor/­laravel/­framework/­src/­Illuminate/­Session/­Middleware/­StartSession.php89
1. Illuminate\Session\Middleware\StartSession terminate
…/­vendor/­laravel/­framework/­src/­Illuminate/­Foundation/­Http/­Kernel.php135
0. Illuminate\Foundation\Http\Kernel terminate
…/­public_html/­index.php59

ErrorException (E_WARNING)

Callstack information; navigate with mouse or keyboard using Ctrl+↑ or Ctrl+↓
Copy-to-clipboard button
Exception message and its type
Code snippet where the error was thrown
Server state information
Application provided context information
ErrorException thrown with message "file_put_contents(): Only 0 of 335 bytes written, possibly out of free disk space" Stacktrace: #7 ErrorException in /home/masht/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Filesystem/Filesystem.php:75 #6 Illuminate\Foundation\Bootstrap\HandleExceptions:handleError in <#unknown>:0 #5 file_put_contents in /home/masht/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Filesystem/Filesystem.php:75 #4 Illuminate\Filesystem\Filesystem:put in /home/masht/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Session/FileSessionHandler.php:70 #3 Illuminate\Session\FileSessionHandler:write in /home/masht/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Session/Store.php:255 #2 Illuminate\Session\Store:save in /home/masht/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Session/Middleware/StartSession.php:89 #1 Illuminate\Session\Middleware\StartSession:terminate in /home/masht/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Foundation/Http/Kernel.php:135 #0 Illuminate\Foundation\Http\Kernel:terminate in /home/masht/public_html/index.php:59

file_put_contents(): Only 0 of 335 bytes written, possibly out of free disk space

/home/masht/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Filesystem/Filesystem.php
	 * @param string $path
	 * @param string $contents
	 * @param bool $lock
	 * @return int
	 */
	public function put($path, $contents, $lock = false)
	{
		return file_put_contents($path, $contents, $lock ? LOCK_EX : 0);
	}
 
<#unknown>
/home/masht/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Filesystem/Filesystem.php
	 * @param string $path
	 * @param string $contents
	 * @param bool $lock
	 * @return int
	 */
	public function put($path, $contents, $lock = false)
	{
		return file_put_contents($path, $contents, $lock ? LOCK_EX : 0);
	}
 
/home/masht/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Session/FileSessionHandler.php
	}
 
	/**
	 * {@inheritDoc}
	 */
	public function write($sessionId, $data)
	{
		$this->files->put($this->path.'/'.$sessionId, $data, true);
	}
 
/home/masht/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Session/Store.php
	 */
	public function save()
	{
		$this->addBagDataToSession();
 
		$this->ageFlashData();
 
		$this->handler->write($this->getId(), $this->prepareForStorage(serialize($this->attributes)));
 
		$this->started = false;
/home/masht/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Session/Middleware/StartSession.php
	 * @param \Symfony\Component\HttpFoundation\Response $response
	 * @return void
	 */
	public function terminate($request, $response)
	{
		if ($this->sessionHandled && $this->sessionConfigured() && ! $this->usingCookieSessions())
		{
			$this->manager->driver()->save();
		}
	}
/home/masht/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Foundation/Http/Kernel.php
 
		foreach (array_merge($routeMiddlewares, $this->middleware) as $middleware)
		{
			$instance = $this->app->make($middleware);
 
			if ($instance instanceof TerminableMiddleware)
			{
				$instance->terminate($request, $response);
			}
		}
/home/masht/public_html/index.php
 
$response = $kernel->handle(
	$request = Illuminate\Http\Request::capture()
);
 
$response->send();
 
$kernel->terminate($request, $response);
 
 
Key Value
REDIRECT_SCRIPT_URL /article/ministri-bytyqi-vizitoi-shkollen-fillore-gjon-serreci-ne-ferizaj
REDIRECT_SCRIPT_URI https://masht.rks-gov.net/article/ministri-bytyqi-vizitoi-shkollen-fillore-gjon-serreci-ne-ferizaj
REDIRECT_HTTPS on
REDIRECT_SSL_TLS_SNI masht.rks-gov.net
REDIRECT_STATUS 200
SCRIPT_URL /article/ministri-bytyqi-vizitoi-shkollen-fillore-gjon-serreci-ne-ferizaj
SCRIPT_URI https://masht.rks-gov.net/article/ministri-bytyqi-vizitoi-shkollen-fillore-gjon-serreci-ne-ferizaj
HTTPS on
SSL_TLS_SNI masht.rks-gov.net
HTTP_USER_AGENT CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
HTTP_ACCEPT text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
HTTP_ACCEPT_LANGUAGE en-US,en;q=0.5
HTTP_IF_MODIFIED_SINCE Wed, 11 Dec 2019 04:59:34 GMT
HTTP_ACCEPT_ENCODING br,gzip
HTTP_HOST masht.rks-gov.net
HTTP_CONNECTION Keep-Alive
PATH /sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin
SERVER_SIGNATURE
SERVER_SOFTWARE Apache/2.2.15
SERVER_NAME masht.rks-gov.net
SERVER_ADDR 10.153.224.16
SERVER_PORT 443
REMOTE_ADDR 172.17.76.66
DOCUMENT_ROOT /home/masht/public_html
SERVER_ADMIN root@localhost
SCRIPT_FILENAME /home/masht/public_html/index.php
REMOTE_PORT 56420
REDIRECT_URL /article/ministri-bytyqi-vizitoi-shkollen-fillore-gjon-serreci-ne-ferizaj
GATEWAY_INTERFACE CGI/1.1
SERVER_PROTOCOL HTTP/1.1
REQUEST_METHOD GET
QUERY_STRING
REQUEST_URI /article/ministri-bytyqi-vizitoi-shkollen-fillore-gjon-serreci-ne-ferizaj
SCRIPT_NAME /index.php
PHP_SELF /index.php
REQUEST_TIME_FLOAT 1579467433.666
REQUEST_TIME 1579467433
APP_ENV production
empty
empty
empty
empty
empty
Key Value
APP_ENV production
0. Whoops\Handler\PrettyPageHandler