Njoftim: Një delegacion nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Shqipërisë, i prirë nga ministri Myqerem Tafaj do të qëndrojë për një vizitë dyditore në Prizren, ku do të pritet nga ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Enver Hoxhaj me bashkëpunët

23 July 2010